Mexikó bizonyítékokat tett közzé, hogy az aztékok idegen lényekkel álltak kapcsolatban

A mexikói kormány feloldotta a titkosítását azoknak az "X" dokumentumoknak és leleteknek, melyeket a Mexikói Ojuelos de Jalisco-nál találtak.


Az Aztékok jóval a Maják után éltek. A mexikói kormány beleegyezett abba, hogy nyilvánosságra hoznak olyan régészeti leleteket, melyeket a megtalálásuk óta évtizedekig rejtve tartottak.
Az aztékok indián törzse az amerikai kontinens egyik legkiterjedtebb bennszülött civilizációját hozta létre a 14–15. században. Birodalmukat katonai hatalomra alapították a Mexikói-fennsíkon, a mai Mexikó középső és délebbi részén, a Mexikói-öböl és a Csendes-óceán között. Magukat mexikáknak nevezték, a legenda egyik változata szerint Vitzilopocstli, a törzs főistenének, és egyúttal a harcosok patrónusának utasítására. Az "azték" név a monda szerinti előző hazájukra, Aztlánra utal.

/Wikipedia/
Ezek közül az egyik, egy arannyal és ezüsttel díszített kőtáblába vésett idegen lény egy sisak alakú fejjel, olyan részletekkel illusztrálva, amint asztronauták űrhajókon utaznak az űrben más űrhajónak tűnő tárgyakkal. Ezen bolygókat és üstökösöket is meg lehet figyelni.

Több helyi család Ojuelos városból, Jalisco tartományból körülbelül 50-60 év alatt 400 rendkívüli leletet gyűjtött össze azzal a vággyal, hogy egy nap majd megnyitják a saját múzeumukat és nyilvánosságra hozzák ezeket a csodálatos leleteket.

Nyomatok, szobrok, gyűrűk, medálok. Úgy tűnik, ez a korábbi Amerikai kultúra kapcsolatban állt nyújtott szemű idegen lényekkel, akik velük egy időben, együtt éltek, és nyíltan megjelentek nekik az égi hajóikkal. Ugyanilyen, vagy ezekhez hasonló kinézetű idegen lényekről számolnak be sokan manapság is akik idegen lényekkel való találkozásukat írják le.



































Forrás

Korábbi cikk:

A mexikói kormány bizonyítékai a földönkívüli kapcsolatra

Az emberi civilizáció földönkívüliekkel való kapcsolata egyre egyértelműbb, ahogy hónapról hónapra kerülnek nyilvánosságra a földönkívüli jelenlétről és a múltunkra gyakorolt hatásukról szóló bizonyítékok. Bár közülünk sokakban még mindig él a kétely a földönkívüli kapcsolatot illetően, sokan kezdik felismerni az igazságot, amiről sokan és sokféleképpen beszéltek évszázadok óta.

24 megjegyzés :

  1. Mi az hogy a maják jóval az aztékok előtt éltek? Mindkét nép uralmának a spanyol hódítók vetettek véget! Annyi igaz, hogy a maják ie.10.000-ben már feltűnnek, míg az aztékok 2. századtól jelennek meg, de utána egy időben élnek az isz. 1500-as években bekövetkezett bukásukig...

    VálaszTörlés
  2. Nem semmi,dátum ide vagy oda,hiszem nem vagyunk egyedül. Tul nagy(felfoghatatlanul) az univerzum...

    VálaszTörlés
  3. Hát persze, hogy nem vagyunk egyedül! A világegyetem felfoghatatlanul hatalmas, miért is gondolja az a sok szűk látókörű ember, hogy rajtunk kívül más nem létezik? .

    VálaszTörlés
  4. Érdekes meglátás, érdekes magyarázat! Nem vagyok szakértő, csak egy kis amatőr! Egy aztékokról szóló tanulmány szerint az aztékok a gyerekek fejét direkt csúcsos formára alakították, bár ebbe a deformálásba

    VálaszTörlés
  5. (A másként gondolkodás még nem feltétlenül szűklátókörűség.)
    Az, hogy a világmindenség hatalmas, még nem bizonyíték, hogy máshol is van élet. Agyamra megy ez a fajta "bizonyítás". Annál sokkal elfogadhatóbb érv, ha a fenti maya és azték leleteket nézem.
    Ugyanakkor felmerül bennem a kérdés: ha a materialisták istene, a Véletlen teremtette a földi életet - akkor épp azért mert a világ régóta van és óriási, ennek a Véletlen istenségnek már kellene, hogy legyenek nyomai a közelünkben is. Minimum egy picuri egysejtű, egy fűszál valamelyik bolygón... de nincs...
    Röviden a gonoszak kedvéért :-) Igen. ELKÉPZELHETŐ, hogy rajtunk kívül is vannak valahol más lények.

    VálaszTörlés
  6. Ne higgyetek el mindent amit a net ir! Biztos hogy léteznek más civilizáciok is messze messze, de könyörgöm mi mindig csak farigcsált köveket találunk? Sehol egy idegen tárgy? Egy követ egy profi hamisito olyanra farag amijenre akarod és a kő korát meg állapíthatják..pl:milliárd éves de a faragás idejét nem! Ez a tuti hamisitás receptje! De aki elhiszi higgye!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Daniken könyveiben szó van elég idegen tárgyról!

      Törlés
    2. https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/mi-tortent-a-titokzatos-magneziumdarabbal?fbclid=IwAR0Oj7i5rrL46x1C3N45hVzW2-LFMGHworZeNQ1EN9OizDa7VyZCO1EPj6w

      Törlés
    3. Akkor építsél fel egy piramist 4.000 évvel ezelőtti tudással és technikával.

      Törlés
  7. A világmindenségben biztos létezik más intelligens civilizáció. De az emberi gondolkodás korlátoltságát mutatja, hogy az idegen lények megfordulására a Földön csak olyan bizonyítékokat hoznak fel, amit az emberi agy el tud képzelni. Miért kellene az idegeneknek emberszerű formájuknak lenni? Lehet, hogy száz végtagjuk van, agyukat szivacsos hétlapú forgástestben hordják. Vagy csak akkorák, mint egy lódarázs.

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok. Akkor amit tanultunk,hogy evmilliok alatt fejlodott ki az ember.ti ezzel a teoriaval egyetertetek? koszonom.

    VálaszTörlés
  9. A SETI Project eddig nem talált semmit. A mai tudományos válasz:n e m t u d j u k, hogy van-e a Földön kívűl élet.

    VálaszTörlés
  10. Kár hogy az űrlények nem ismerték a kereket.Gondolom ha ismerik meg mutatták volna az aztékoknak.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon érdekes okos és tartalmas hozzászólásokat olvashatunk, valamennyiben van igazság, mivel cáfolni nem nagyon tudja senki a fenti állításokat!

    VálaszTörlés
  12. A Föld nevű bolygón minden élőlény alkalmazkodik minden ciklusos változáshoz,egyedűl az ember kényszerűl pusztításra ahoz,hogy megtehesse ugyanazt!NEM VAGYUNK IDEVALÓ!

    VálaszTörlés