A Longyou barlangok - Idegen istenek építették?

Az ókori világból származnak a leglenyűgözőbb építészeti csodák amiket az ember valaha emelt, figyelembe véve azt a primitív korszakot, melyben éltek. Vagy talán nem is volt, olyan primitív.

Ennek bizonyítéka számos templom, épület és barlang, melyeket olyan rendkívülien összetett és precíz módon hoztak létre, melyeket manapság csak gépektől várnánk.

Ebből arra is következtethetünk, hogy ezeket a titokzatos építményeket nem egyedül emberek építették, hanem egy fejlett, akár idegen civilizáció segítségével.


Amikor egy múltbéli idegen civilizáció és emberek kapcsolatáról beszélünk, azonnal az "Anunnaki" néven emlegetett ősi "istenekre" gondolhatunk, akiket több ezer éves szövegek említenek ősi megalitikus létesítmények építőiként és lerombolóiként is.


Ezek közé az építmények közé tartoznak a Longyou barlangok is.

A Kínai Zhejiang tartományban található Shiyan Beicun faluhoz közel találhatóak. Ez egy óriási, hihetetlen, és ritka földalatti világ amit kínában a világ kilencedik csodájaként tartanak számon.


A Longyou barlangok az ősi idők legnagyobb ásatását reprezentálják amik minimum kétezer évesek lehetnek. A tudósoknak és kutatóknak különböző területekről, legyen az archeológus, mérnök, építész, fogalmuk sincs, hogy hogyan, kik és miért építették. 

Először 1992-ben fedezte fel egy helyi lakos, azóta 36 barlangot találtak meg amik 30 000 négyzetméteren terülnek el. A barlangok közel 30 méter mélyek, és van bennük termek, hidak, medencék és más járatok is.
 A barlangokban egyenlő térközönként helyezkednek el az oszlopok, amik a plafont támogatják. Az oszlopok mindegyikén párhozamosan vésésnyomok helyezkednek el. Egyenlőre megfejthetetlen rejtély, hogy hogyan termeltek ki a barlangokból közel egymillió köbméter követ, mint ahogy az is, hogy pontosan kik tervezték és vésték ki ezeket a termeket.

1 megjegyzés :

  1. Ha ilyen mélyre építették , valószínű, hogy a káros sugárzás ellen védett!

    VálaszTörlés