Fekete szemü gyerek kísért Staffordshire megyében

Kísértet rémisztgeti Anglia lakóit. A fekete szemű szellemgyermek már több évtizeddel ezelőtt is felbukkant, segítségért kiabálva, majd egyszer csak eltűnt. Most újra felbukkant és ismét segítségért kiált…

Először a 80-as években tették közhírré, hogy Staffordshire megyében egy 10 év körüli kislány egyedül rója az utcákat, és állandóan segítségért kiált. A sztoriban annyi volt a pláne, hogy a gyermek állítólag halott volt, és a szelleme barangolt sikongatva az utcákon.

Most újra látni vélték a lányt. Sikoltása messzire elhallatszik. Többen, akik nem ismerték a legendát, elindultak a hang forrásába, ám amikor odaértek minden bátorságuk elszállt. A beszámolók alapján, egy 10 év körüli kislányra hasonlító, írisz nélküli, fekete szemű lény nézett velük farkasszemet. Az egészet úgy írták le, mint egy kísértetjárást.

Az újabb megjelenést követően, szinte azonnal beazonosították a paranormális jelenséget, és egy személyes érintettségű szakértő Lee Brickley elkezdett nyomozni az ügyben, hogy kiderüljön, miről is lehet szó. A szakértő szerint a sátánistáknak lehet közük a dologhoz. Úgy fogalmazott az ilyesfajta lények a gonosz megtestesítői. A város lakói azonban más elmélet mentén gondolkodtak a dologról. Szerintük egy 1960-as gyerekgyilkossághoz lehet köze. Úgy vélik a kegyetlen gyilkosság áldozatai térnek vissza kísérteni.

biokalauz

Kapcsolódó: Fekete szemű emberek

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése