Cynthia Appleton látogatói

Cynthia Appleton klasszikus – hálószobai látogatójának – története ma már közismertté vált a kiváló angol kutató, Jenny Randles, magyarul is megjelent Eltérítések (Abduction) című könyvének köszönhetően. Cynthia huszonhét éves volt és fiatalasszonyként csak a háztartással és a gyermekneveléssel foglalkozott. Férje munkás volt és nehéz fizikai munkával igyekezett a család megélhetéséhez szükséges anyagiakat megteremteni.

A fiatalasszony azon a délután három óra tájban döbbenten tapasztalta, amint egy fütyülő hang kíséretében, egy különös figura jelenik meg a nappalijában. Az alak teljesen emberinek tűnt, de legalább 180cm lehetett. Arca sápadt és hosszúkás volt, míg hosszú szőke haja a vállára omlott. Cynthia teljesen meglepődött, amikor az idegen telepatikus úton közölte vele, hogy ne féljen, majd szinte hipnotikus állapotba került, miközben a lény részletesen elmesélte neki, hogy egy másik világról érkezett és fajuk békében szeretne élni a Föld lakóival. Elmagyarázta, hogy az emberek rendkívül ellenségesek a járműveikkel szemben és bármennyire szeretnének tudósaink kapcsolatba kerülni velük, nem fog sikerülni, mivel az ő világuk egészen más fejlődési fázison ment keresztül. Bemutatóként széttárta a karját és egy háromdimenziós hologramszerű kép jelent meg, melyen különböző típusú UFO-kat lehetett látni, amelyek mind a magas szőke alak fajának a járművei. A titokzatos látogató elmondta, hogy Cynthia agya megfelelő frekvencián működik ahhoz, hogy kapcsolatba léphessenek vele.

Cynthia Appleton magas szőke látogatója
egy hologramot is mutatott 1957. novemberében.
Az idegen ekkor megígérte, hogy többször is vissza fog térni és ígéretét később be is váltotta. Mielőtt eltűnt volna, elmondta még azt is, hogy az ő bolygójukat Gharnasvarnnak hívják. Ekkor Cynthia megérintette az idegen ezüst ruháját és gyorsan visszakapta a kezét, mert azt rendkívül sikamlósnak, visszataszítónak találta. Ezt követően a látogató egy fényvillanás kíséretében eltűnt. Látogatásának csak egyetlen bizonyítéka maradt: egy megégett újságpapír, amin az idegen állt.

A gharnasvarni látogató később – hónapok múlva – (a pontos időpont nem ismeretes -a szerk.) újra megjelent és részletes információkat és magas szintű filozófiai elméleteket adott át Cynthiának, melyek ismertetésére itt nem vállalkozhatunk. A látogató többek között beszélt az idő és az atomok szerkezetéről, az életfolyamatok felsőbb szintű összefüggéséről, a gyógyításról és a lézertechnikáról. Ez utóbbi éppúgy hihetetlenül hangzott, mint a háromdimenziós kép, hiszen sem hologramtechnika, sem a lézertechnika akkoriban még nem volt ismeretes.

Az idegen utolsó látogatása is emlékezetes maradt Cynthia és ezúttal kislánya számára is. Erre a látogatásra 1958. augusztus 18.-án került sor. A gharnasvarni idegenen ekkor sötét öltöny és régimódi kalap volt. Egy pohár vizet kért Cynthiától, mert megégette az ujját és amikor a vizet megkapta, a sérült ujját beledugta a pohárba, majd a sebet befújta valamilyen szerrel. Ezután egy injekciót adott be magának és mintha mi sem történt volna, a seb begyógyult. Az idegen megköszönte a segítséget, majd eltűnt.

Az eset a már említett hologram és lézer-beszámoló mellett számos más érdekességet is tartalmaz. Ilyen például, hogy a történtekről egy bizonyos dr. Dale nevű orvos nem sokkal azok megtörténte után feljegyzéseket készített, amelyeket soha nem hozott nyilvánosságra és amik ma is birtokában vannak.

Forrás: A világ leghíresebb ufo-dossziéi

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése