A mexikói kormány bizonyítékai a földönkívüli kapcsolatra

Az emberi civilizáció földönkívüliekkel való kapcsolata egyre egyértelműbb, ahogy hónapról hónapra kerülnek nyilvánosságra a földönkívüli jelenlétről és a múltunkra gyakorolt hatásukról szóló bizonyítékok. Bár közülünk sokakban még mindig él a kétely a földönkívüli kapcsolatot illetően, sokan kezdik felismerni az igazságot, amiről sokan és sokféleképpen beszéltek évszázadok óta.
Az egyik ilyen történetben a mexikói kormány is érintett, mely nyilvánosságra hozza azokat a dokumentumokat és fényképeket azon tárgyakról, melyeket Calakmul területén, Mexikóban találtak, melyek segítenek bizonyítani a földönkívüli kapcsolat valóságát.

Köszönet ezért a nyilvánosságra hozatalért a Nemzeti Antroplógiai és Történelmi Intézetnek (NATI), mely ezeket a lenyűgöző lemezeket találta Mexikóban. Ez az új felfedezés egy erős csapást mér a titkolózásra, melyet szándékosan hoztak létre azért, hogy elfedjék a Föld valódi történetét. A lemezeket a maják készítették, és mintegy 80 évvel ezelőtt találták meg őket a NATI szerint.

Ezeket a csodás régészeti darabokat korábban már bemutatták, és tárgya lesz egy Raul Julia-Levy által készített, és Juan Carlos Rulfo (2006-os Sundance fesztivál győztes) rendezésében készülő dokumentumfilmnek. A dokumentumfilm jelenlegi címe “Maja kinyilatkoztatások 2012-re és azon túl”.

“Mexikó nyilvánosságra fog hozni kódexeket, leleteket és jelentős dokumentumokat, melyek bizonyítják a maják és a földönkívüliek kapcsolatát, és mindezen információkat régészek erősítik meg. A mexikói kormány nem egyedül teszi ezt a nyilatkozatot, mindent, amit mond, támogatni fogjuk.” – nyilatkozta a NATI

A mexikói kormány közzéteszi ezeket az állam által titokban tartott információkat, melyeket mintegy 80 éve őriznek. A lemezekről készült fotókat először Klaus Dona és Dr. Nassim Haramein mutatta be egy Saarbrückenben, Németországban tartott konferencián 2011 júniusában.

Fentebb látható a kérdéses lemezről készült kép. Különböző részei számokkal vannak jelölve, és a következők láthatók rajta:

1. Erről úgy gondolják, hogy a Föld és atmoszférája. Ezt két kör ábrázolja.

2.-3. Ez egy üstökös vagy aszteroida, ami a Föld felé halad.

4. Úgy vélik, hogy ez egy speciálisan kialakított űrhajó, az üstökös eltalálására vagy elterelésére.

5. Egy űrhajós, aki irányítja a hajót.

6. Azt gondolják, hogy egy intelligens módon irányított űrhajó.

Luis Augusto García Rosado a legmagasabb rangú állami tisztviselő Mexikóban, aki megszólalt a földönkívüliek létezését bizonyító leletekkel kapcsolatban. Rosaldo beszélt a maják és a földönkívüliek kapcsolatáról, melyet alátámasztanak bizonyos kódex fordítások, melyeket a kormány jó ideig biztonságos földalatti páncéltermekben tartott. Szintén említést tett a dzsungelben található leszállóhelyekről, melyek 3000 évesek.

További információ nincs a dokumentumfilmről. Az IMDb oldalán ugyan létezik, de jelenleg még nincs megjelenési dátum. Ennek egyik fő oka az lehet, hogy a film készítői harcolnak a filmes szerződést illetően. Az ember azt gondolná, hogy az információ fontosabb, mint a hírnév, a pénz, nem pedig döntő tényező, hogy megjelenhessen egy ilyen fontos film.
Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése