Idegen lényt talált a KGB az egyiptomi piramisoknál 1945-ben?


A KGB egyik titkos projektje az ISIS volt, amely az 1945-ben történt eseményeket tartalmazza.
Előkerült egy videó felvétel, amely az ISIS részét képezi az egykori KGB aktákon belül.
 A titkos felfedezés z idegen egy szürkéhez hasonlított és két méter hosszúságú volt.
Az ISIS projekt részét képezte egy titkos szovjet dossziénak, amely azt feltételezte, hogy Egyiptomot földönkívüliek alapították Kr.e 10500 körül. Az egyiptomi mitológiában Osiris volt az első fáraó, aki meghalt, majd felesége, Isis által feltámadt a halálból. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy Osiris nem egy földi személy volt, hanem idegen, aki az emberiséget belevezette a civilizációba.
Halála után mumifikálták és titkos helyen temették el. Aztán a KGB emberei felfedezték és innen kapta az
ISIS –projekt a nevét.
Amikor a szovjetek kinyitották a sírt, sokan meghaltak, de nem tudták kideríteni, hogy mitől. A kevés megmaradt ember viszont nemcsak a testet tudta megvizsgálni, de technológiai berendezéseket is találtak a helyszínen, amelyek nem a Földről származtak.
Emiatt a projekten dolgozó néhány ember egy külön csoportot hozott létre, amely szektaként kultikus módon istent földönkívüliként tisztelte, aki majd segít nekik átvenni az uralmat az emberiség fölött.
A KGB a kutatást folytatta az 1950-es és 60-as években is, az ISIS –projekt vezetője pedig maga Nyikita Hruscsov lett.


A kutatás eredményeinek leírásában pedig szerepelt egy egyiptomi szarkofág felfedezése, amely egy humanoid múmiát tartalmazott, aki Kr.e 10500-ban érkezett Egyiptomba.

A furcsa eseményről egy egyiptomi lapban Rose El- Yussuf is írt, a Nagy Gizai Piramis cím alatt.
Az 1988-ban megjelent cikk szerint egy francia egyiptológus, Louis Caparat fedezte fel a titkos szobához vezető ajtót a Kheopszi Nagy Piramisban (a fáraó igazi neve Khufu volt). A helyiségben pedig egy óriási dobozt talált, amelyben egy földönkívüli humanoid volt. A lény első látásra nem tűnt halottnak. Caparat pedig egy papiruszt is talált, amelyen azt olvasta, hogy az idegen és Khufu fáraó megegyeztek, hogy a földönkívüli lény egy nap visszatér a Földre a fajtársaival együtt.
Emellett a humanoid azt is kérte a fáraótól, hogy építsen egy nagy piramis formájú emléket, amelyben elhelyezik a szarkofágot.
Caparat ezek után felvette a kapcsolatot egy spanyol kollégájával, a biológus Francisco de Bragával. Arra kérte, hogy jöjjön Egyiptomba vér- szövet- és sejtvizsgálat miatt, hogy a DNS alapján kiderüljön, hogy földönkívüli-e a lény.


Ám amint Braga megjelent Kairóban, a hatóságok letartóztatták, majd gépre téve visszaküldték Spanyolországba.

Végül az egyiptomi cikk szerint az állítólagos földönkívüli testét az egyiptomi katonai hírszerzés őrizte egy titkos laboratóriumban.
A KGB pedig állítólag egy másik szobát talált, a tudás helyét, amely az emberiség kihalásához is vezethet. Ezért úgy döntöttek, hogy zárva tartják, és felhagynak a projekttel. A szobát zárva tartották és az ásatás nyomait eltüntették.
Az emberek, pedig akik részt vettek a projektben, mind megőrültek vagy meghaltak. A KGB nem engedte kiszivárogtatni a történteket, ez továbbra is rejtve maradt.


/Forrás: fényörvény.hu/

1 megjegyzés :