A Svájci frank és a Nibiru

Úgy döntöttem külön választom a korábbi cikkemet "A svájci frank és az Anunnakik" címűt.
Az anunnakiknak inkább egy külön posztot szánok, nem fogom hagyni hogy egy 2 részből álló cikk első felében ejtett esetleges tévedés kihasználásával egy másik portál lejárassa az egész cikket.

(elnézést kérek de a korábbi kommentek törlődtek)

Az alábbi videón az 1981-es svájci 10 frankos bankjegyzet láthatjuk, melyen megtalálható a naprendszer,de vegyük csak kicsit jobban szemügyre!
Látható még rajta egy ellptikus pálya, mely Perihéliuma (Napközelsége) idején a Merkúrt is megközelíti, Apohélumakor (naptól való távolságakor) pedig mintha elhagyná az ismert naprendszert és ami egyáltalán nem illik a naprendszerről alkotott hivatalos képbe.

Lehet, hogy ez a Nibiru, vagy más néven a Planet X pályája?





Hogy lehetnek birtokában ilyen információknak, és jobb kérdés, hogy miért akarták a bankjegyeiken ezt ábrázolni?

A számítások szerint a bolygó egy ellipszis alakú pályán kering, melynek egyik fókuszpontja a Nap, a másik valahol igen messze található. Ez a bolygó a Naprendszer kialakulása után, még annak fiatal korában tévedt erre, és a tömegvonzás miatt bekerült a Naprendszer vonzásába. Az ütközések után, új pályára állt, gyakorlatilag mindig elhalad a nap körül, a Mars és a Jupiter pályája között.

Mivel tömege nagy, a tömegvonzása miatt mindig megbolygatja a Naprendszer egyensúlyát.

Földi hatása is van, a sumer leírások szerint földközeli állapota idején éghajlatváltozások, és egyéb természeti jelenségek tapasztalhatók.

A sumer ékírásos történelemkönyvek szerint a bolygó maga hőt termel, ezért tud a világmindenségben vándorolni, és nem szorul egy állandó nap jelenlétére. A leírások vízben bővelkedő bolygónak is nevezik.

A sumer leírások megemlítik, hogy az istenek erről a bolygóról jöttek a Földre, különböző erőforrásokat keresni, mert ottani létük kezdett veszélybe kerülni.

Továbbá ott vannak még az 1998-ban kiadott Svájci Frank bankjegyen található sovány, megnyúlt testű és fejű emberalakok. 

Talán az Anunnakikat akarták ábrázolni?


Még ha a fent leírtak nagy része tévedés is, a Nibiru attól még létezhet.
Májusban egy brazil kutatócsoport bizonyítékot talált egy Földnél négyszer nagyobb bolygó létezésére a naprendszer peremén.
http://global-mystery.blogspot.hu/2012/05/megis-letezik-rejtelyes-x-bolygo.html 
Ha a Nibiru nem is ebben az évben vagy nem is az elkövetkezendő 100 évben tér vissza, az ősi népek akkor is ábrázoltak egy 10. bolygót ahonnan az isteneik érkeztek, amit a modern tudósok mái napig sem tudtak hová tenni. Kivéve azt a kevés elfogulatlan kutatót akik minden erejükkel a Nibiru nyilvánosságra hozásán ténykednek. 

Tehát ne csüggedjen senki ha a svájci frank mégsem az X bolygót és nem is az Anunnakikat ábrázolja, mert több ezer egyéb bizonyíték is van a létükre.

2 megjegyzés :

  1. A sovány meggyötört alakok inkább a CHF-hiteleseket szimbolizálják...

    VálaszTörlés
  2. Ez egyértelműen a Halley üstökös pályája. A kis szimbólumból is látszik, hogy egy üstököst ábrázolnak. Ott a csóvája.
    Csak gondolom ezzel nem lehetne hülyíteni a jónépet és nem lenne annyi kattintás az oldalon.

    VálaszTörlés