Rejtélyes objektumot rögzített a NASA a Merkúr mellett

Bolygó méretű objektum tűnt elő a semmiből a Merkúr közvetlen közelében egy napkitörés hatására december 1-én. Az anomáliát a NASA Heliospheric Imager-1 teleszkópja rögzítette.
Az objektum pontos eredetéről egyelőre csak találgatnak a kutatók. 


A videón egy napkitörés néhány másodperce látható, amint a Napból távozó anyagfelhő elhalad a Merkúr mellett. A felvételen ekkor felvillan egy másik, bolygó méretű objektum is.



Nagyban: http://i1192.photobucket.com/albums/aa324/edward0316/20111203_092901_tbh1A.gif

Ez magára vonta az UFO vadászok figyelmét is, akik azt mondják, hogy az esemény felfedett egy óriási, álcázott űrhajót, ami a naprendszer legbelső bolygója közelében "parkol".

A felvételt tanulmányozó kutatók szerint viszont elképzelhető, hogy szenzorhiba okozhatja a jelenséget, és amit látunk, az valójában néhány "beragadt pixel" az érzékelőn, amelyek a Merkúr egyik korábbi pozícióját mutatják.

Az ilyen kutatókban nem érdemes megbízni, csak a saját kis "igazságukat" hirdetik, vagy a NASA-ét, amit sokan a tények ismeretének hiányában, gondolkodás nélkül bevesznek.

Én természetesen az előbbire voksolok. Nem elfogultságból, csak a puszta tények alapján:
  1. Hatalmas objektum csapódott a napba, ami óriási napkitörést okozott: Katt ide
  2. Rendkívüli UFO tevékenység a nap körül:
    http://www.youtube.com/watch?v=4s6DVpDya9c
    http://www.youtube.com/watch?v=7sTxjg4CPeM
    http://www.youtube.com/watch?v=K1G9BHd4zsY
    http://www.youtube.com/watch?v=rJbmyvwNadI
  3. Közel bolygó méretű objektum haladt el a Föld mellett a tudtunk nélkül: Katt ide

8 megjegyzés :

  1. MInel tobbet olvasom ezt a blogot, annal jobban tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Ha megnézitek pont ott jelenik meg ahol pár másodpercel előbb a Merkur volt. ( viszonyíts a csillagokhoz) Nem azt mondom nem édekes és nem szeretném elhinni, hogy ez egy idegen valami, de lehet valami amit a NASA embere mond magyarázatként. Ki tudja :/

    VálaszTörlés
  3. jól van, de ha csak egy szimpla képi hiba, MIÉRT PONT AKKOR jelenik meg fokozatosan lassan előtűnve, mikor a kitörés első hulláma eléri? ráadásul ahogy egyre nagyobb hatások érik, úgy lesz egyre láthatóbb és fényesebb. A naprendszer hemzseghet az ilyen járművektől, bármilyen nagy is legyen. A műholdfelvételek, és az ISS ről készült videók nem hiszem h hazudnak. A NASA "szakembereinek" már régen nem lehet hinni.

    VálaszTörlés
  4. Nem akartam vitába szállni, mert én is ugyan úgy nem hiszek NASA állítólagos szakembereinek, mint te sem, csak azért azt a nézőpontot is megvizsgálom. Amúgy ma megnéztem elég sokszor, méregettem és sehogy nem lehet képi hiba, mert pontosan a Merkúr előző pozíciója mellett tűnik fel. Tehát félrenéztem eddig :) A másik amit te is írtál. Miért csak abban az egy pontban miért nem akkor már a Merkúr eddigi pályája lett világos/fényes, hisz ott is elhaladt (azt is rögzítették), vagy nem de? Sok-sok kérdés van megválaszolatlanul és sajnos senkit nem érdekel, csak "minket" és nem hagy nyugodni, hogy nincs megfejtés :)

    VálaszTörlés
  5. Elfelejtettem megemlíteni, hogy csak nem rég bukkantam a blogodra, de nagyon érdekes és izgalmas hírekkel van tele, úgyhogy csak gratulálni tudok hozzá. További sok szerencsét.

    VálaszTörlés
  6. ilyen kétes dolgokról nem is igazán éri meg vitázni. A bizonyítékok hiánya még nem feltétlenül a hiány bizonyítéka. Az lenne a legmegdönthetetlenebb, ha a saját szemünkkel mennénk oda és néznénk, meg, de pár háttérből kormányzó semmirekellő miatt a magunkfajta közemberek technikai átlaga majdnem 200 évvel van visszatartva az övékéhez képest.
    mellesleg nem csak a merkúr egész pályája, de ha az kettőződött volna, akkor a csillagok és az a függőleges vonal miért nem? így csak az lehet h a műholdon kívül volt valami anomália, nem pedig a kamerában. Valami van/volt a Merkúr mögött.

    A blogról meg annyit h örülök h tetszik, és köszi a bátorítást, mostanában eléggé rám fér :)

    VálaszTörlés
  7. Én nem vagyok feltétlen UFÓ hívő sem rajongó,de ez elég érdekes, hogy mindig mindenre találnak magyarázatot. Ráadásul egyazon szakma képviselői közt sincsen véleményben összhang. Pedig ugyanazt látják! Kérdem én mi kellene ahhoz, hogy elhiggyük végre , hogy nem lehetünk egyedül? Képeslapot várunk ? Meg aztán ki barátkozna olyanokkal akik folyton irtják a saját fajtájukat? Én nem hiszem , hogy lennének olyan hülyék , hogy velünk szarakodnának , még saját magunkhoz sem vagyunk őszinték , tudásunk még elég csekély , meg aztán egymással sem tudunk kommunikálni (nyelvi problémák miatt)! De azért kíváncsi lennék arra ha netalán mégis érdeklődnének irántunk , és "bekopognának" arra mit találnának ki a nagyfejűek? :)

    VálaszTörlés