Így lett az összeesküvés-elméletekből valóság

Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., "halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...

Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült törvényjavaslatról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül.
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartást, mely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire.
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön.

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !
Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete.
A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.
(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.
("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)

Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése. "Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter.

Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel.
És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át".

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva...
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!
Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággal, meggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak.

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élén, az elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...
És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...

/világ helyzete/

2 megjegyzés :

  1. Helo eddy ! Ezt már máshol is kérdeztem de neked mi erről a véleményed (ha ez igaz) hosszútávon mi lehet nekik a céljuk ezzel ?

    Conan

    VálaszTörlés
  2. nos... véleményem az nincs. csak sejteni lehet a céljukat:Az "új világrend"
    inkább reménykedek, hogy a nép időben fel tud lázadni, és túlélik annyian bármi is lesz, hogy fennmaradjon a forradalmi eszme. de inkább ne legyen semmi, vagy ha lesz is, háborúba ne torkolljon.

    VálaszTörlés